Herkes için, yaşam boyu öğrenim!

İyi bir üniversite eğitimini şehrin kalbine taşıyan ve Türkiye’nin en iyi öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin tercih ettiği Bahçeşehir Üniversitesi, yurt dışındaki sekiz kampüsü ve işbirliği yaptığı kurumlar ile tam bir dünya üniversitesi olmanın niteliklerini taşıyor. Eğitimine çok uluslu bir yapı kazandırmayı amaçlayan Bahçeşehir Üniversitesi, akademik eğitimin yanı sıra birçok farklı kurum ile yürüttüğü anlaşmalarla, öğrencilerini eş zamanlı olarak iş yaşamına da hazırlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi’nin, bireylerin aldığı eğitimin yanı sıra kendilerini geliştirmek istedikleri diğer alanlarda da destekleyen bir kurum olan BAUSEM, diğer sürekli eğitim merkezleri gibi eğitimin yaşam boyu sürmesi gereken bir eylem, bir oluş, kişinin kendini gerçekleştirme yolu olduğuna inanır. Ancak diğer merkezlerden farklı olarak, bireylere yalnızca daha önce ulaşamadıkları bilgileri aktarmakla kalmaz. BAUSEM, bir uzmanlık alanının ülkemizde ya da dünyadaki en önemli temsilcisine ulaşır ve literatürdeki en önemli öğretilere erişmenin herkesin hakkı olduğu yönündeki temel prensiple projelerini hayata geçirir. Eğitimler tasarlanırken, akademik bilginin yanı sıra, farklı sektörlerden profesyonellere ve uygulayıcılara programlarda yer verilmesi esas alınır. Gündemi yakalayarak, bireylerin iş yaşamında ya da kişisel hayatlarında ihtiyaç duydukları alanlar dikkate alınarak geliştirilen içerikler, katılımcıların bilgi açısından efektif beslenmesi göz önüne alınarak hayata geçirilir. Programlar sayfasında yer alan, konu başlıklarına göre sınıflandırılmış eğitimler arasından, gelişiminize katkı sağlayacağına inandığınız programları inceleyebilirsiniz.

© 2013 Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi BAUSEM, TÜSEM konseyi üyesidir.