Mantar Workshop

Eğitim İçeriği

Johnson & Wales mezunu Şef İnci Özay Hatipoğlu ile kuru mantar kullanım şekillerinden, donuk mantar pişirmeye, mevsimine göre mantarlar, saklama koşulları ve mantar nasıl temizlenir gibi mantar hakkında bilinmesi gereken noktaların konuşulacağı bu workshop sırasında ayrıca mantarlı tarifler yapılacak.

Kimler İçin ?

Program İnci Özay Hatipoğlu ile bir salı gününü mantarla tanışmaya ve mantarlı yiyecekler yapmak isteyenler için hazırlanmıştır.

Neler Öğreneceksiniz ?
  • Porcini mantarlı risotto
  • Sarıkız mantarlı omlet
  • Karışık mantarlı çorba
  • Keçi peynirli ekmek üzeri çıntar
Belge

Program sonunda adaylara Bahçeşehir Üniversitesi ve USLA logolu katılım belgesi verilir.


Programa Başvur

Program Hakkında

Program Süresi

4 saat

Program Ücreti

150 TL

Eğitim Gün ve Saati

  • Salı ( 19:00 - 23:00 )

Başlangıç Tarihi

4 Ekim 2016

Bitiş Tarihi

4 Ekim 2016

Eğitim Yeri

USLA Akademi

© 2013 Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi BAUSEM, TÜSEM konseyi üyesidir.