Fümeleme Teknikleri

Eğitim İçeriği

Yemek pişirme atölyeleri pratik kullanımlı her istasyonda iki kişinin katılımıyla 20 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı Arçelik workshop mutfağında gerçekleşmektedir. Atölye seçimi doğrultusunda birbirinden farklı dünya mutfaklarından yemekler, tatlılar ve fırın ürünleri menüye göre içecek ikramlarıyla sunulmaktadır. Katılımcılar şef ve asistanlarımız ile birlikte yemek yapmanın yanı sıra mutfak kültürleri hakkında da bilgi sahibi olmakta ve yemek yapmanın hem daha profesyonel hem de eğlenceli yanını da keşfetmektedirler.

Atölyeler esnasında kullanılan önlükler katılımcılara hediye edilmekte, hazırlanan ürünler talep doğrultusunda evde sevdiklerle paylaşılmak üzere paketlenmektedir.

Kimler İçin ?

Program profesyonel olarak eğitim almaya vakti olmayan ama yemek yapma tutkusundan vazgeçemeyen herkese uygun olarak hazırlanmıştır. Katılımcılar şef ve asistanlarımız ile birlikte yemek yapmanın yanı sıra mutfak kültürleri hakkında da bilgi sahibi olmakta ve yemek yapmanın hem daha profesyonel hem de eğlenceli yanını da keşfetmektedirler.

Neler Öğreneceksiniz ?

Workshop’a gelen katılımcılar öncelikle katıldıkları mutfağın kültürü ile birlikte önceden hazırlanan Mise en Place‘lar hakkında şef tarafından bilgilendirilmektedirler. Fümeleme Teknikleri Atolyesin’de Amuse bouche tütsülenmiş somon gravlax, Tütsülenmiş Dana Döş, Yaban Mersini Sosuyla Tütsülenmiş Ördek Göğsü örnekleri uygulamalı olarak işlenecektir.

Belge

Program sonunda adaylara Bahçeşehir Üniversitesi ve USLA logolu katılım belgesi verilir.


Programa Başvur

Program Hakkında

Program Süresi

4 saat

Program Ücreti

140 TL (KDV DAHİL)

Eğitim Gün ve Saati

  • Cumartesi ( 19:00 - 23:00 )

Eğitim Yeri

USLA Akademi

© 2013 Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi BAUSEM, TÜSEM konseyi üyesidir.