Pişirme Teknikleri

Eğitim İçeriği

Malzemelerinizi farklı pişirme teknikleriyle tatlandırabileceğinizi biliyor musunuz. Yeni pişirme tekniklerini öğrenmek ve farklı yöntemlerle yemek yapmak istiyorsanız bu workhop tam size göre.

Kimler İçin ?

Program profesyonel olarak eğitim almaya vakti olmayan ama yemek yapma tutkusundan vazgeçemeyen herkese uygun olarak hazırlanmıştır. Katılımcılar şef ve asistanlarımız ile birlikte yemek yapmanın yanı sıra mutfak kültürleri hakkında da bilgi sahibi olmakta ve yemek yapmanın hem daha profesyonel hem de eğlenceli yanını da keşfetmektedirler.

Neler Öğreneceksiniz ?
  • Sous vide bonfile, sote mevsim sebzeleri, adaçaylı jus
  • Confit kuzu incik, rosto bebek patates
  • Poşe şaraplı armut tatlısı, dondurma
Belge

Program sonunda adaylara Bahçeşehir Üniversitesi ve USLA logolu katılım belgesi verilir.


Programa Başvur

Program Hakkında

Program Süresi

4 saat

Program Ücreti

150 TL

Eğitim Gün ve Saati

  • Cumartesi ( 19:00 - 23:00 )

Başlangıç Tarihi

27 Ekim 2016

Bitiş Tarihi

27 Ekim 2016

Eğitim Yeri

USLA Akademi

© 2013 Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi BAUSEM, TÜSEM konseyi üyesidir.