Reçel ve Marmelat Yapımı

Eğitim İçeriği

Yemek pişirme atölyeleri pratik kullanımlı her istasyonda iki kişinin katılımıyla 20 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleşir. Atölye seçimi doğrultusunda birbirinden farklı dünya mutfaklarından yemekler, tatlılar ve fırın ürünleri menüye göre içecek ikramlarıyla sunulur. Katılımcılar şef ve asistanlarımız ile birlikte yemek yapmanın yanı sıra mutfak kültürleri hakkında da bilgi sahibi olur ve yemek yapmanın hem daha profesyonel hem de eğlenceli yanını da keşfederler.

Atölyeler esnasında kullanılan önlükler katılımcılara hediye edilir, hazırlanan ürünler talep doğrultusunda evde sevdiklerle paylaşılmak üzere paketlenir.

Kimler İçin ?

Program profesyonel olarak eğitim almaya vakti olmayan ama yemek yapma tutkusundan vazgeçemeyen herkese uygun olarak hazırlanmıştır. Katılımcılar şef ve asistanlarımız ile birlikte yemek yapmanın yanı sıra mutfak kültürleri hakkında da bilgi sahibi olmakta ve yemek yapmanın hem daha profesyonel hem de eğlenceli yanını da keşfederler.

Neler Öğreneceksiniz ?
  • Elma pektin yapımı
  • Mevsim meyveleri ile reçel yapımı
  • Mevsim meyveleri ile marmelat yapımı
  • Pelte yapımı
Belge

Program sonunda adaylara Bahçeşehir Üniversitesi ve USLA logolu katılım belgesi verilir.


Programa Başvur

Program Hakkında

Program Süresi

4 saat

Program Ücreti

150 TL

Eğitim Gün ve Saati

  • Cumartesi ( 12:00 - 16:00 )

Başlangıç Tarihi

16 Eylül 2017

Bitiş Tarihi

16 Eylül 2017

Eğitim Yeri

USLA Akademi

© 2013 Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi BAUSEM, TÜSEM konseyi üyesidir.