Şef Murat Bozok ile Et Pişirme Sanatı

Eğitim İçeriği

Kalın bir fillet-mignon’u istediğiniz derecede pişirmenin sırları, kuzu kolundan, kısık ateşte yumuşacık bir yahni yapımı, ağzınızın sularını akıtacak ideal hamburgerin hazırlanması ve et ile en güzel gidecek safranlı patates garnitürlerinin sırları  Şef Murat Bozok ile bu workshop’ta.

Kimler İçin ?

Program profesyonel olarak eğitim almaya vakti olmayan ama yemek yapma tutkusundan vazgeçemeyen herkese uygun olarak hazırlanmıştır. Katılımcılar şef ve asistanlarımız ile birlikte yemek yapmanın yanı sıra mutfak kültürleri hakkında da bilgi sahibi olmakta ve yemek yapmanın hem daha profesyonel hem de eğlenceli yanını da keşfetmektedirler.

Neler Öğreneceksiniz ?
  • Fillet-mignon
  • Kuzu kolundan yahni
  • Hamburger
  • Safranlı patates garnitürleri
Belge

Program sonunda adaylara Bahçeşehir Üniversitesi ve USLA logolu katılım belgesi verilir.


Programa Başvur

Program Hakkında

Program Süresi

4 saat

Program Ücreti

180 TL

Eğitim Gün ve Saati

  • Perşembe ( 19:00 - 23:00 )

Başlangıç Tarihi

17 Kasım 2016

Bitiş Tarihi

17 Kasım 2016

Eğitim Yeri

USLA Akademi

© 2013 Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi BAUSEM, TÜSEM konseyi üyesidir.