Turşu ve Fermente Gıdalar

Eğitim İçeriği

Her turşu çeşidinin bir ayı ve her turşunun da kendine has ayrı bir lezzeti vardır. Sonbahara girerken artık turşuları kurmanın sizce de zamanı gelmedi mi? Hadi hep birlikte turşuları kuralım, sofralarımızda sonbahar mevsimini karşılayalım.

Kimler İçin ?

Program profesyonel olarak eğitim almaya vakti olmayan ama yemek yapma tutkusundan vazgeçemeyen herkese uygun olarak hazırlanmıştır. Katılımcılar şef ve asistanlarımız ile birlikte yemek yapmanın yanı sıra mutfak kültürleri hakkında da bilgi sahibi olmakta ve yemek yapmanın hem daha profesyonel hem de eğlenceli yanını da keşfetmektedirler.

Neler Öğreneceksiniz ?
  • Hızlı turşu yapımı
  • Uzun turşu yapımı
  • Sauerkraut
  • Kimchi
Belge

Program sonunda adaylara Bahçeşehir Üniversitesi ve USLA logolu katılım belgesi verilir.


Programa Başvur

Program Hakkında

Program Süresi

4 saat

Program Ücreti

145 TL

Eğitim Gün ve Saati

  • Cumartesi ( 12:00 - 16:00 )

Başlangıç Tarihi

22 Ekim 2016

Bitiş Tarihi

22 Ekim 2016

Eğitim Yeri

USLA Akademi

© 2013 Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi BAUSEM, TÜSEM konseyi üyesidir.